Nevşehir Belediyesi’nin Öncülüğünde Kadınların Eğitimleri Devam Ediyor

Kadınların her türlü konuda desteklenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, eğitimlerine Nevşehir'in yanı sıra, beldelerde de sürdürüyor. Kuruluş amacındaki "Kadının her türlü konuda desteklenmesi, güçlenmesi ve ko

Nevşehir Belediyesi’nin Öncülüğünde Kadınların Eğitimleri Devam Ediyor

Kadınların her türlü konuda desteklenmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, eğitimlerine Nevşehir'in yanı sıra, beldelerde de sürdürüyor.

Kuruluş amacındaki "Kadının her türlü konuda desteklenmesi, güçlenmesi ve korunması" adına şehir merkezinin farklı birimlerinde yapılan çalışmalara beldelerde eklenmeye başladı.

Bu kapsamda Nevşehir Valiliği Eşitlik Birimi, Nevşehir Barosu ve Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi ortaklığı ile belde ve ilçelerdeki kadınlara da ulaşarak, onların bilgilendirilmesi amacıyla ilki Uçhisar beldesinde yapılan toplantıya kadınlar, büyük ilgi gösterdiler.

Uçhisar Haydar Çankaya İlkokulu öğrencileri velilerine Avukat Sema Yurtbilir ve Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Şermin Tatar "Kadına Yönelik Şiddet ve Türleri" ve "Hukuksal Boyutta Kadın Hakları" konusunda seminer verildi.

Toplantıda ayrıca Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin çalışmaları da tanıtılarak, ulaşılabilirlik hakkında tüm bilgilendirme materyalleri dağıtıldı.

Nevşehir Belediyesi’nin Öncülüğünde Kadınların Eğitimleri Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler