Nepal’deki ikinci depremin bilançosu ağırlaşıyor

Nepal’de meydana gelen 7.3 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 110’a yükseldi.Nepal’de Nisan ayında meydana gelen 7.8 şiddetindeki depremin yaraları sarılmaya devam ederken, ülkede geçtiğimiz günlerde yıkıcı bir deprem daha meydana gelmişt

Nepal’deki ikinci depremin bilançosu ağırlaşıyor

Nepal’de meydana gelen 7.3 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 110’a yükseldi.

Nepal’de Nisan ayında meydana gelen 7.8 şiddetindeki depremin yaraları sarılmaya devam ederken, ülkede geçtiğimiz günlerde yıkıcı bir deprem daha meydana gelmişti. Depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına hız veren ekipleri, şu ana kadar bölgede 110 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını ifade etti. Nepal İçişleri Bakanlığı sözcüsü Laxmi Prasad Dhakal, deprem nedeniyle 2 bin 500’den fazla kişinin yaralandığını kaydetti. Öte yandan depremin hissedildiği Hindistan’da şu ana kadar 17, Çin’de de 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Nepal’de 25 Nisan’da meydana gelen 7.9 şiddetindeki yıkıcı depremde de en az 8 bin kişi hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler