Nefes kesen operasyon

 Kırşehir'de nefes kesen kaçak sigara operasyonunda 125 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dedektifleri aldığı bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Lüks bir araç

Nefes kesen operasyon

 

Kırşehir'de nefes kesen kaçak sigara operasyonunda 125 bin TL değerinde kaçak sigara ele geçirildi
 
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dedektifleri aldığı bir ihbar üzerine çalışma başlattı. Lüks bir araçla kaçak sigara sevkiyatının yapıldığı bilgisi üzerine ekipler uygulama noktaları oluşturdu.
 
Şüpheli bir aracı durdurmak isteyen polis dur ihtarında bulundu. Ancak BMW marka araç şehir içinde kaçmaya başladı. Polis aracı kısa süren bir kovalamacanın ardından durdurdu. Araç sürücüsü F.E.isimli  şüpheli gözaltına alındı. 
 
Yapılan incelemede aracın bagaj ve arka koltuğunun kaçak sigara ile doldurulduğu ve üzerinin battaniye ile örtüldüğü tespit edildi. Aynı noktadan ters istikamete dönerek kaçan diğer bir araçtada çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.
 
Şüpheliler aracı terk ederek gece karanlığından faydalanmak suretiyle ormanlık alanda izini kaybettirdi. Araçların içerisinde toplam 25 bin 190 paket gümrük kaçağı sigaraya el konularak soruşturmaya başlanmıştır. Araçta yakalanan sigaraların piyasa değerinin 125.000 TL olduğu belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam