Nedim Türkmen çıta yükseltti

 Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, yapılan kulüp genel kurulunda demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin, Orduspor'un daha güçlü, daha tabana yayılmış ve daha başarılı olacağını açıkça gösterdiğini belirtti.Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, k

Nedim Türkmen çıta yükseltti

 

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, yapılan kulüp genel kurulunda demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin, Orduspor'un daha güçlü, daha tabana yayılmış ve daha başarılı olacağını açıkça gösterdiğini belirtti.

Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün geçen Cumartesi günü yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kuruluna katılarak oy kullanan tüm üyelere teşekkür etti.

Amaçlarının Orduspor bayrağını yukarılara çıkartmak olduğunu ifade eden Türkmen, şunları kaydetti: ''Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim, Orduspor'un daha güçlü, daha tabana yayılmış ve daha başarılı olacağını açıkça göstermiştir. Bu destek, omuzumuzdaki hizmet yükünü kat be kat artırarak, hedeflerimize ulaşmak için daha yoğun ve daha hızlı bir çalışma içerisine girmemiz gerektiğini göstermiştir. Desteklerinizle aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkartma gayreti içinde her zaman olacağız. Yeniden Orduspor'a, Ordu'ya ve Türk futboluna hizmet etme fırsatı veren değerli üyelerimize, telefon ve mesajlar ile desteklerini açıkça ifade eden yurt dışı ve yurt içindeki büyük taraftarımız ve değerli dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam