'Ne olur ölme hayat arkadaşım'

 BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, köprünün demirlerine çarptı.  Oğlu Fikret Işık'ın kullandığı otomobilde hafif yaralanan 72 yaşındaki Osman Işık, arka koltukta yanında oturan ve ağır yaralanan 50 yıllık hayat arkadaşı 70 yaşındak

'Ne olur ölme hayat arkadaşım'

 

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil, köprünün demirlerine çarptı. 
 
Oğlu Fikret Işık'ın kullandığı otomobilde hafif yaralanan 72 yaşındaki Osman Işık, arka koltukta yanında oturan ve ağır yaralanan 50 yıllık hayat arkadaşı 70 yaşındaki Fatma Işık'ın kurtulması için dua etti. Üşümemesi için altına battaniye serdiği yerde yatan eşinin yüzünü tutup kendisine, "Ne olur ölme karıcığım. Beni bu yaşta yalnız bırakma" diye yalvaran Osman Işık, daha sonra sağlık ekiplerinin onu sedyeyle ambulansa taşımasına yardım etti. 
 
Bursa'da oturan Fatma ve Fikret Işık çifti, dün İznik İlesi'nde oturan akrabalarını ziyaret etmek istedi. Işık çifti, çocukları 49 yaşındaki Fikret Işık'ın kullandığı 16 EB 471 plakalı otomobille yola çıktı. Fikret Işık yönetimindeki otomobil, Orhangazi- İznik karayolu üzerinde bulunan Paşapınar Köyü yakınlarında yolun kaygan oluşu yüzünden kontrolden çıktı. Köprünün demir korkuluklarına çarpan otomobil hasar gördü. Kazada oğlu Fikret ile yara almadan kurtulan Osman Işık, yanında oturan 50 yıllık hayat arkadaşı Fatma Işık'ın ağır yaralandığını görünce yaşadığına sevinemedi. Otomobilde bulunan battaniyeyi üşümemesi için yerde yatan karısının altına seren Osman Işık, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği eşinin yüzünü tutup, "Fatma ne olur ölme" diye yalvardı. Duygu dolu anların yaşandığı kazada Osman Işık, görevlilerin sedyeye koyduğu karısının ambulansa taşınmasına yardım etti.
 
Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatma Işık ilk müdahalesi burada yapıldıktan sonra eşi Osman Işık'ın da bindiği ambulans ile Bursa'da Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaşlı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler