Ne bu ağaç solacak be bu bayrak inecek!

Trabzon ile Mardin arasında kurulan barış-kardeşlik ve sevgi köprüsü çok anlamlı bir etkinlikle perçinlendi.49 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkan ve Yönetimi 228 bin nüfusa sahip Kızıltepe il

Ne bu ağaç solacak be bu bayrak inecek!

Trabzon ile Mardin arasında kurulan barış-kardeşlik ve sevgi köprüsü çok anlamlı bir etkinlikle perçinlendi.

49 sivil toplum örgütünün bir araya gelerek oluşturduğu Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkan ve Yönetimi 228 bin nüfusa sahip Kızıltepe ilçesinde “Trabzon ve Mardin kardeşliğini temsilen sevgi ağacı diktiler.”

Trabzonspor Bayrağı ile Türk Bayrağının birlikte dalgalandığı yerde dikilen ağaçların anlamının çok büyük olduğunu belirten Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter “Biz artık barış istiyoruz, biz artık bu güzel ülkede birlik ve beraberlik içinde yaşamak istiyoruz. Trabzon’dan gelerek bu sevgi ağacının dikilmesine destek veren Trabzonspor Başkan Yardımcısı Köksal Sadıklar ve Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi adına katılan Ahmet Külekçi kardeşimize teşekkür ediyorum. Ahmet kardeşimiz bu işe yüreğini koymuş. Umarım bu ağaçlar asla solmayacak artık asla kan akmayacak.” dedi.

1-282.jpg

3 bin üyeye sahip Mardin Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Aydın’da “Trabzonspor takımı ile her zaman gurur duyuyoruz. Bordo-mavi sevdası Kızıltepe’de Mardin’de ve Güneydoğu’da her geçen daha büyüyor. En yakın zamanda Mardin ve Trabzonspor arasında dostluk maçı yapılmasını istiyoruz. Sayın başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu bu konuda bizlere söz verdi. Trabzonspor sevgi ve barış için en büyük köprüdür hepimiz aynı geminin içindeyiz yarınlar daha güzel olacak” dedi.

2-092.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam