NBA Oyuncusu Gaziantep’e Tatile Geldi

NBA’de Houston Rockets’da forma giyen yıldız basketbolcu Joey Dorsey tatil için Gaziantep’e geldi. Bir dönem Royal Halı Gaziantep'te forma giyen Houston Rockets'ın oyuncusu Joey Dorsey tatil için Gaziantep'e geldi. Türkiye'de 2012-2013 sezonunda Royal Hal

NBA Oyuncusu Gaziantep’e Tatile Geldi
NBA’de Houston Rockets’da forma giyen yıldız basketbolcu Joey Dorsey tatil için Gaziantep’e geldi. 
Bir dönem Royal Halı Gaziantep'te forma giyen Houston Rockets'ın oyuncusu Joey Dorsey tatil için Gaziantep'e geldi. Türkiye'de 2012-2013 sezonunda Royal Halı Gaziantep takımında forma giyen Joey Dorsey, Royal Halı Gaziantep Basketbol Genel Menejeri Boray Dai ile bir restoranda bir araya geldi ve çekilen fotoğrafı Dai, sosyal medya hesabından paylaştı.
2012-2013 yılında Royal Halı Gaziantep’de forma giyen başarılı basketbolcu, daha sonra Barcelona takımında forma giymiş ve 2014-15 sezonunda Houston Rockets'a dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler