‘Namuslu görünüp erkek avcılığı yapıyorsun’

 Sosyetenin ünlü isimlerinden Sibel Vatandost’un; kocası Behruz Vatandost’u “ayarttığı” iddiasıyla işkadını B.Z.’ye “Kocamı kendine av yaptın” mesajı attığı öne sürüldü. Vatandost’a 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı Cemiyet hayatının ünlü isimlerin

‘Namuslu görünüp erkek avcılığı yapıyorsun’

 

Sosyetenin ünlü isimlerinden Sibel Vatandost’un; kocası Behruz Vatandost’u “ayarttığı” iddiasıyla işkadını B.Z.’ye “Kocamı kendine av yaptın” mesajı attığı öne sürüldü. Vatandost’a 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
 
Cemiyet hayatının ünlü isimlerini karşı karşıya getiren olay geçtiğimiz eylül ayında yaşandı. İşkadını B.Z. (39), avukatı İrem Sungur Dalar aracılığıyla savcılığa başvurdu. B.Z., ünlü bir vakfın vakfı icra kurulu üyesi Sibel Vatandost (68) ile yaklaşık 3 yıldır tanıştıklarını, vakfın birçok organizasyonunu beraberce üstlenip, yönettiklerini belirtti. 
 
‘KOCAMI AV YAPTIN’ 
 
İşkadını B.Z., aralarında herhangi bir sorun olmamasına rağmen Vatandost’un geçtiğimiz 18 Eylül günü cep telefonuna hakaret olu mesajlar attığını iddia etti. İddiaya göre mesajlar şöyle: “Kocamı kendine av yaptın... Vakıftan 2 tane bilet alıp ‘zenginim’ diye geçiniyorsun. Sen benim tırnağım olamazsın... Namuslu görünüp erkek avcılığı yapıyorsun. O.......ğun adı ne zaman işkadınlığı oldu? İtiraf et kocamla yattığını. Sen beni tanımıyorsun ben istemediğim hiç kimseyi İstanbul’da yaşatmam...” 
 
‘DUL BİR KADINSIN’ 
 
Açılan soruşturma üzerine Sibel Vatandost da, savcılığa ifade verdi. Vatandost’un, “Çevredeki restoranlarda yemek yediklerini öğrenince kendisinin dul bir kadın olduğunu, bu şekilde davranmaya devam ederse cemiyette bir yerinin olmayacağını söyledim” dediği öğrenildi. Savcılık, Vatandost hakkında “hakaret” ve “tehdit” suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. 
 
‘EŞİME GÜLÜMSEDİ’ 
 
Sibel Vatandost, “Şikâyetçinin eşime gülerek kartını verdiğini gördüm” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam