Namluyu doktorun alnına dayadı!

Sevda Bağbur adlı kadın, "çıkın sıranızı bekleyin" diyen doktorun alnına tabanca dayadı.Saldırı yumruk ya da tokatla gelmedi. Tabancalar da artık kullanılmaya başlandı.AHT muhabiri Turhan Arslanoğlu imzalı haberde, dehşet veren olayın ayrıntıları vardı. H

Namluyu doktorun alnına dayadı!

Sevda Bağbur adlı kadın, "çıkın sıranızı bekleyin" diyen doktorun alnına tabanca dayadı.

Saldırı yumruk ya da tokatla gelmedi. Tabancalar da artık kullanılmaya başlandı.

AHT muhabiri Turhan Arslanoğlu imzalı haberde, dehşet veren olayın ayrıntıları vardı. Haberde doktorun ve kadın hastanın olayla ilgili açıklamaları da yer aldı. İşte hastanede yaşanan kornuç olayın detayları:

Hastanenin ortopedi servisinde Dr. Güven Bulut, odasına çok sayıda hasta girince, hastaların dışarıda beklemesini istedi. Elinde tahlil sonuçlarıyla içeri giren 40 yaşındaki Sevda Bağbur ise “Fazla işim yok, sonuçlara bakmanızı istiyorum” dedi. Doktor Bulut ise “Çıkın sıranızı bekleyin” yanıtını verdi.

NAMLUYA MERMİ VERDİ

Bu sözler üzerine Bağbur, önce elindeki tahlil sonuçlarını doktora fırlattı. Ardından da elindeki poşetten bir tabanca çıkarıp, namlusuna mermi sürdü. Bununla da yetinmedi, tabancayı doktorun alnına dayadı. Özel güvenlik görevlilerinin etkisiz hale getirdiği Bağbur, çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.

"HEDEF TAHTASIYIZ’

Uzun süre olayın şokunu üzerinden atamayan Dr. Güven Bulut, “Maalesef hasta ve yakınlarının hedef tahtası durumundayız. Caydırıcılık yok, güvenliğimiz sağlanamıyor” dedi. Şikâyetçi olmadığı öğrenilen Bulut, 10 gün rapor aldı.

‘ATEŞ ETMEYECEKTİM’

Tabancasının kurusıkı olduğu belirlenen Bağbur’un ise “Tabancıyı ateşlemeyecektim ama doktor çok korktu” dediği öğrenildi. Silah uzmanları, kurusıkı tabancalarda bilyeli mermiler kullanıldığını, yakından ateş edilmesi halinde ciddi zararlar verebileceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler