Namaz kılarken hırsıza hedef oldu

Şanlıurfa’nın kutsal mekanlarından Balıklıgöl’deki Hazreti İbrahim Peygamber’in doğduğu mağara civarında bulunan Dergah Camiinde namaz kılan bir bayan hırsızların hedefi oldu.Balıklıgöl Platasondaki Dergâh Camii içerisinde bayan ziyaret yerine namaz kılma

Namaz kılarken hırsıza hedef oldu

Şanlıurfa’nın kutsal mekanlarından Balıklıgöl’deki Hazreti İbrahim Peygamber’in doğduğu mağara civarında bulunan Dergah Camiinde namaz kılan bir bayan hırsızların hedefi oldu.

Balıklıgöl Platasondaki Dergâh Camii içerisinde bayan ziyaret yerine namaz kılmak için gelen 43 yaşındaki Ayşe Şahin, namazını kılıp dışarı çıktıktan sonra çantasındaki cüzdanının çalınmış olduğunu fark etti.

İçerisindeki sürücü belgesi, kredi kartları ve 50TL paranın bulunduğu cüzdanı çalan kimliği belirlenemeyen kişi ve kişilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam