Müziğin sesini açtı ardından da dehşet!

Konya’da evi terk eden dini nikahlı eşinin ağabeyini konuşmak için evine çay içmeye davet kişi, müziği son ses açtıktan sonra misafirini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyübi Mahallesi Ahmet Yes

Müziğin sesini açtı ardından da dehşet!

Konya’da evi terk eden dini nikahlı eşinin ağabeyini konuşmak için evine çay içmeye davet kişi, müziği son ses açtıktan sonra misafirini av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selahaddin Eyyübi Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanın son katında meydan geldi. İddiaya göre, 39 yaşındaki İsmail Ç’nin tartıştığı dini nikahlı eşi Fadime G. çocuğunu da alarak evini terk edip Ilgın ilçesinde bulunan annesinin yanın gitti. İşsiz olduğu öğrenilen İsmail Ç. iki gün önce demircide çalışan kayınbiraderi 41 yaşındaki Metin Gümüş’ü akşam saatlerinde arayarak çay içmek için evine davet etti. Metin Gümüş eşi Nesrin Gümüş’e, kız kardeşi ile kocası arasında bulunan sorunları öğrenmek ve çözmek için eniştesi İsmail Ç’nin yanına gittiğini söyleyerek evden ayrıldı.

Nesrin Gümüş, kocasının bir gün boyunca eve gelmemesi ve telefonuna ulaşılamaması üzerine dün akşam saatlerinde İsmail Ç’nin evine gelerek kapıyı çaldı. Evden gelen televizyon ve müzik seslerini duyan kadın Nesrin Gümüş, kapının açılmaması üzerine şüphelenerek polisi arayıp ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis çilingir yardımıyla girdiği evde koltuk üzerinde av tüfeğiyle boğazından ve sağ göğsünden vurulmuş halde Metin Gümüş’ü buldu. Yapılan incelemelerin ardından doğum gününde öldüğü öğrenilen Metin Gümüş’ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna götürüldü. Yapılan incelemelerin ardından polis şüpheli İsmail Ç’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Evde öldürülmüş halde bulunan Metin Gümüş’ün cinayet şüphelisi olarak aranan İsmail Ç.’nin yaklaşık 12 yıl önce eski karısının erkek kardeşini Ilgın ilçesinde öldürdüğü ve 9 yıl cezaevinde yattıktan sonra 3 yıl önce tahliye olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler