Muş'ta yıldırım düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Edinilen bilgiye göre gece 23.00 sıralarında merkeze bağlı Arıköy'e ait elektrik trafosuna yıldırım düştü. Olayda trafonun yakınındaki Aydemir ailesine ait ev ile köydeki birçok evde patlama meydana geldi. Muhacir Aydemir (21) evinde hayatını kaybederken,

Muş'ta yıldırım düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Edinilen bilgiye göre gece 23.00 sıralarında merkeze bağlı Arıköy'e ait elektrik trafosuna yıldırım düştü. Olayda trafonun yakınındaki Aydemir ailesine ait ev ile köydeki birçok evde patlama meydana geldi. Muhacir Aydemir (21) evinde hayatını kaybederken, evin önünde oturan Mehmet Demir ise yaralandı.

Kısa süreli şoku atlatan köylüler, hemen Aydemir ailesine ait eve koştu. Evde cansız yatan Muhacir Aydemir ile yaralı Mehmet Demir'i yarı toprağa gömen köylüler, jandarmayı arayarak yardım istedi. Jandarmanın haber vermesi üzerine köye ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Orhan Sılkım isimli vatandaş, gece yarısı evlerde büyük bir patlama meydana geldiğini ve köyün büyük bölümünün şok geçirdiğini anlatarak, "Yıldırım düşmesinden hemen sonra büyük bir patlama meydana geldi. Ben de evimde kısa süreli baygınlık geçirdim. Kendime geldiğimde komşularımın Aydemir ailesine ait eve koştuğunu gördüm. Ben de hemen o eve gittim. Eve ulaştığımda Muhacir Aydemir'in cansız bir şekilde uzandığını gördüm. Muhacir'in nabzı yoktu, biz de hemen Belden aşağıyı toprağa gömdük ve jandarmadan yardım istedik. Olayda Mehmet Demir isimli köylümüz de yaralandı" diye konuştu.

Muhacir Aydemir'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam