Muş halkı sokaklara döküldü

Geçtiğimiz hafta 30'un üzerinde sarsıntının meydana geldiği Bulanık ilçesinde halk tedirgin. Sarsıntıların halen devam ettiği ilçede yayılan deprem söylentileri de halk arasında korkuya neden oldu. Kulaktan kulağa dolaşan, "7,2 şiddetinde deprem olacak, b

Muş halkı sokaklara döküldü

Geçtiğimiz hafta 30'un üzerinde sarsıntının meydana geldiği Bulanık ilçesinde halk tedirgin. Sarsıntıların halen devam ettiği ilçede yayılan deprem söylentileri de halk arasında korkuya neden oldu. Kulaktan kulağa dolaşan, "7,2 şiddetinde deprem olacak, belediye anons etti" söylentisi üzerine sokağa dökülen vatandaşlar, gece boyunca dışarıda kaldı

Söylentiler üzerine ailesiyle birlikte sokağa çıkan Hüseyin Yolcu isimli vatandaş, belediye tarafından anons yapıldığını iddia etti. 21.54'te deprem beklediklerini kaydeden Yolcu, korkuya kapılıp dışarı çıktıklarını ifade etti.

Bulanık Belediye Başkan Yardımcısı Ali Topçu ise, deprem olacağı yönünde bir anons yapmadıklarını belirtti. Belediye olarak böyle bir hakka sahip olmadıklarını kaydeden Ali Topçu, "Kesinlikle bunlar dedikodudur. Kimse depremin ne zaman olacağını tahmin edemez. Bizden böyle bir haber çıkmamıştır" diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Celal Altındağ da depremi bilmelerinin mümkün olmadığını ve iddiaların dedikodudan ibaret olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler