Muş Devlet Hastanesi’nin Yolu Asfaltlanıyor

Muş Belediyesi Başkanlığı, yol çalışmaları kapsamında Muş Devlet Hastanesi civarındaki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollardaki bakım, onarım v

Muş Devlet Hastanesi’nin Yolu Asfaltlanıyor

Muş Belediyesi Başkanlığı, yol çalışmaları kapsamında Muş Devlet Hastanesi civarındaki yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollardaki bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını tamamlıyor. Muş Devlet Hastanesi çevresindeki yollarda genişletme ve düzenleme çalışması yapan ekipler, önceki gün asfalt çalışmalarına başladı. Kötü hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren ekipler, kış mevsimi öncesi mevcut yolları tamamlamayı hedefliyor.

Hastane bölgesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Geçen yıl hastane bölgesindeki yolların bozuk olmasından dolayı sıkıntı çektiklerini ifade eden Başkan Asya, bu bölgedeki yol sorununu gidereceklerini söyledi. Belediye ekiplerinin uzun bir süredir bu bölgede yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını kaydeden Asya, "Hastanenin yeni binasına taşınmasının ardından, bu bölgedeki yol ve kaldırım eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımızı başlattık. İklim şartlarından dolayı çalışma sezonumuz kısıtlı olduğu için geçen yıl bu bölgedeki çalışmaları tamamlayamadık. Ancak buna rağmen yine pansuman çözümlerle vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldık. Bu yıl da hastane bölgesindeki yolları tamamlamak için yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı yaptık. Allah'a şükür kötü hava koşullarına rağmen asfalt çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık" dedi.

Acil servisine giden yolu da yenilediklerini söyleyen Başkan Asya, "Acil servis bölümüne giden yolun dar olmasından dolayı vatandaşlar ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Mevcut yolun dar olması belediyenin sorumluluğunda olmamasına rağmen çözüm üretmek adına gerekli görüşmeleri yaptık. Ekiplerimiz tahrip olan mevcut yolu sökerek gerekli alt yapı malzemelerinin ardından asfalt çalışmalarına başlayacak. Aynı şekilde tekel depolarının yan tarafından Hürriyet Caddesi'ne giden yolda da ekiplerimiz genişletme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağmadan bu yolları da tamamlamayı amaçlıyoruz. Allah hizmet yolunda bizi halkımıza mahçup etmesin" şeklinde konuştu.

Muş Devlet Hastanesi’nin Yolu Asfaltlanıyor

Muş Devlet Hastanesi’nin Yolu Asfaltlanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam