Muhtarlardan Teröre Ortak Tepki

Malatya'da Akçadağ ilçesindeki Muhtarlar Derneği, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Akçadağ ilçesi Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin'in evinde bir araya gelen, Akçadağ Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar, son günlerde artan terör olaylar

Muhtarlardan Teröre Ortak Tepki

Malatya'da Akçadağ ilçesindeki Muhtarlar Derneği, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.

Akçadağ ilçesi Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin'in evinde bir araya gelen, Akçadağ Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar, son günlerde artan terör olaylarına tepki gösterdi. Terör örgütünün saldırıları neticesinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyen dernek üyeleri, yaşananları kınayarak, olayların Türkiye toprakları içerisindeki birlik ve bütünlüğü bozmaya yetmeyeceğini belirtti. Son dönemde artan terör olayları hakkında konuşan Akçadağ Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, "Bu ülkeyi bölmek isteyen iç ve dış mihraklar tarih boyunca amaçlarına ulaşamadıkları gibi bugün de amaçlarına ulaşamayacaktır. Vatanımıza, birliğimize ve dirliğimize kastetmeye yeltenenler şunu iyi bilmelidir ki, milletimiz dimdik ayaktadır. Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun, ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir. Bu aziz millet yüzyıllardır, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Alevisiyle ve rengarenk değerleriyle bir bütün olarak yaşamıştır. Şimdi bu toplumun değerleriyle oynamak isteyen şer güçler, bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktadırlar. Dahili ve harici şekilde yapılanmaya çalışan bu unsurlar, bu milleti gayet iyi bilmekte ve tanımaktadırlar. Amaçlarına asla ulaşamayacak olan bu hainler en şiddetli cevabı kökleri asırlara dayanan devletimizden alacaklardır. Terör örgütünün hain saldırıları neticesinde hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler