Muhtarlar kavga etti: 9 kişi yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesindeki bir kahvehanede biraraya gelen muhtarlar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle muhtarlar ve yanlarındaki kişilerin birbirlerini darbetmesi sonucu 9 kişi yaralandı.K

Muhtarlar kavga etti: 9 kişi yaralı!

Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesindeki bir kahvehanede biraraya gelen muhtarlar arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle muhtarlar ve yanlarındaki kişilerin birbirlerini darbetmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

Kavgada yaralanan Yeşilova Köyü Muhtarı Şeref Bahçacı, Kuzuluk Köyü Muhtarı Faruk Şen, Geyikli Köyü Muhtarı Ali Rıza Taştan, Kızılkaya Köyü Muhtarı Mehmet Gül, Toprakkale Köyü Muhtarı Burhanettin Güzelbaba, Yukarı Canören Köyü Muhtarı Yusuf Çelik, Başkent Köyü Muhtarı Mehmet Yeşil ve Akdağ Köyü Muhtarı Bahattin Bozuçorum ile Osman Yazıcı, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler