Muharrem Kaya unutulmadı!

Gazeteci Muharrem Kaya, ölümünün 10. yıldönümünde Bahçecik Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı.   Bahçecik mezarlığındaki anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, Başkan Yardımcısı Yusuf Turgut ve gazeteci arkadaşları katıldı.

Muharrem Kaya unutulmadı!
Gazeteci Muharrem Kaya, ölümünün 10. yıldönümünde Bahçecik Mezarlığı'ndaki mezarı başında anıldı.
 
Bahçecik mezarlığındaki anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir, Başkan Yardımcısı Yusuf Turgut ve gazeteci arkadaşları katıldı.

muharrem-kaya1.jpg

Anma törenine katılan gazeteci arkadaşları, Muharrem Kaya’nın Trabzon basınında örnek gösterilecek gazeteciler arasında yer aldığını ve kendisini her zaman saygı ile andıklarını söyledi. Gazeteci arkadaşlarının unutmadığı Kaya için düzenlenen anma töreninde geçmişte kendisiyle yaşanan anılar tazelenerek dualar okundu.
 
 
MUHARREM KAYA KİMDİR?
 
1958 doğumlu Trabzon doğumlu Muharrem Kaya, gazetecilik yaşamına 1985 yılında Karadeniz Gazetesi'nde başladı. Daha sonra sırasıyla Kuzey Haber, Türkiye Gazetesi ve İhlas Haber Ajansı'nda uzun yıllar görev yapan Kaya, 2002 yılında emekliye ayrıldıktan sonra Karadeniz Gazetesi'nde bir süre daha görev yaptı. ‘Kral’ lakabı ile anılan Muharrem Kaya meslek hayatı boyunca birçok önemli haberi ve olayı kamuoyuna duyurdu.  2005 yılında üst solunum yolu hastalıkları şikayetiyle kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde, hayata gözlerini yumdu.
 
 
muharrem-kaya.jpg
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam