Muharip gazilerden Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve beraberindeki gazileri makamında kabul etti.Vali Öz ziyarette yaptığı konuşmada, gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğini ifade ederek, "Devletimiz öze

Muharip gazilerden Vali Öz'e ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ve beraberindeki gazileri makamında kabul etti.

Vali Öz ziyarette yaptığı konuşmada, gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğini ifade ederek, "Devletimiz özellikle son yıllarda hem şehitlerimizin bize emaneti olan yakınlarına hem de gazilerimize yönelik mali ve sosyal haklar konusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Tabi şehitlerimizin bu memleket için canını vermesi ve gazilerimizin kahramanca mücadele etmelerinin karşılığını hiçbir bedelle ödeyemeyiz" dedi.

Gazi ve şehit yakınlarının istihdamında devletin çok önemli adımlar attığını söyleyen Öz, "Devletimizin tüm kurumlarıyla şehitlerimizin bize hatırası olan yakınlarına ve kahraman gazilerimize her türlü imkanı sunmanın gayretindedir. Gazilerimize ve şehit yakınlarına istihdam imkanları ve mali-sosyal haklar konusunda çok önemli imkanlar sağlandı, sağlanmaya da devam ediyor. Onlara ne yapılsa hakları ödenmez" diye konuştu.

Sağıroğlu da derneklerinin faaliyetleri hakkında Öz'e bilgi vererek, dernek olarak önümüzdeki günlerde tüm bölge illerin gazilerinin katılacağı bir toplantı planladıklarını da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam