Muhabir kadını güreş esnasında yağladılar

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Anadolu’nun Kırkpınar’ı olarak bilinen Tosya Yağlı Güreşleri’nde Türk ve İngiliz güreşçiler karşılaştı. Bölgenin en büyük güreş alanında yapılan güreşlere, 2015 Kırkpınar Başpehlivanı

Muhabir kadını güreş esnasında yağladılar

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Anadolu’nun Kırkpınar’ı olarak bilinen Tosya Yağlı Güreşleri’nde Türk ve İngiliz güreşçiler karşılaştı.

Bölgenin en büyük güreş alanında yapılan güreşlere, 2015 Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu ve diğer başpehlivanlar Mehmet Kavakçı, Serkan Gökmen, Şaban Yılmaz, geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı, 2013 yılı başpehlivanı İsmail Balaban ve çok sayıda güreşçi katıldı.

BBC MUHABİRLERİNİ YAĞLADILAR

Güreşleri 2 kameramanla alanda takip eden BBC kanalında 2 İngiliz muhabir yağlanarak Kısbet giyip Tosya er meydanına çıktılar. İki Türk güreşçi, İngiliz güreşçiler John Graham ve Jonie Hodges’in karşısına çıktı. Er meydanında kıran kırana yapılan güreşler sonunda Türk güreşçiler, İngiliz rakiplerinin sırtlarını yere getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler