Müebbet bile az

Eski karısı Zübeyde Yıldız’ı öldüren Zeki Kahraman’a ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbeti Yargıtay az buldu tehditten de 2.5 yıl hapis verdiİstanbul’da 4 çocuk annesi Zübeyde Yıldız eski kocası Zeki Kahraman’ın şiddetinde

Müebbet bile az

Eski karısı Zübeyde Yıldız’ı öldüren Zeki Kahraman’a ‘tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbeti Yargıtay az buldu tehditten de 2.5 yıl hapis verdi

İstanbul’da 4 çocuk annesi Zübeyde Yıldız eski kocası Zeki Kahraman’ın şiddetinden kaçmak için polise başvurdu. Polis “Aile içinde olur böyle şeyler, barışın” telkiniyle eve yolladı. Artan şiddete dayanamayınca da 4 çocuğunu alıp kaçtı. Sık sık ev değiştirdi ancak her defasında eski eşi izini buldu. Zübeyde Yıldız, savcılığa başvurarak ölümle tehdit edildiğini belirterek, koruma istedi. Ancak savcılık takipsizlik kararı vererek dosyayı kapattı.
 
Eski koca Yıldız’ı işyerinde buldu, defalarca bıçakladı ve son olarak boğazını kesti. Engel olmak isteyenleri de ölümle tehdit etti. Mahkeme Kahraman’ı ‘tasarlayarak adam öldürmek ve canavarca hislerle adam öldürmek’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
 
Ancak engel olmak isteyenleri tehdit suçundan beraat kararı verdi. Yargıtay, tehdit suçundan verilen beraat kararını bozdu. Bunun üzerine tehdit suçuna da 2.5 yıl hapis cezası verildi. Zeki Kahraman en az 32 yıl 6 ay hapis yatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam