Müdür öğretmeni dövdü mü?

Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki bir köy okulunda görev yapan sözleşmeli öğretmen Mehtap Gökçe, okul müdürü E.B. tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.Edinilen bilgiye göre, Nallıhan'a bağlı Osmanköy'deki ilköğretim okulunda sözleşmel

Müdür öğretmeni dövdü mü?

Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki bir köy okulunda görev yapan sözleşmeli öğretmen Mehtap Gökçe, okul müdürü E.B. tarafından darp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Nallıhan'a bağlı Osmanköy'deki ilköğretim okulunda sözleşmeli öğretmen olarak görev yapan Mehtap Gökçe, okul müdürü E.B'nin kendisini sınıf içinde tokatladığını öne sürdü.

Olay sonrası hastaneye giderek 2 gün iş göremez raporu alan Gökçek, olayla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bilgi vererek, köydeki jandarma karakoluna şikayetçi oldu.

Karakolda ifadesi alınan Gökçe, ''Öfkeli bir şekilde sınıfa girerek bana tokat attı ve bunu o anda teneffüste dışarıda bulunan öğrenciler camdan gördü'' dedi.

Daha önce de defalarca E.B'nin sözlü sataşmalarına maruz kaldığını iddia eden Gökçe, ''Bana 'senin öğretmenlik hayatını bitireceğim' gibi sözlerle tehdit ve hakaretlerde bulundu. Okul Müdürü E.B'den davacıyım. Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim'' diye konuştu.

Nallıhan Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen ise olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, E.B'nin bir süre önce Gökçe hakkında bir rapor hazırlayarak kendilerine sunduğunu, Gökçe'nin de olayla ilgili bir dilekçe vererek durumu bildirdiğini kaydetti.

Gönen, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler