Motorla Umre'ye gitti dönüşte de...

Kazakistan'dan motosikletiyle Umre'ye giden kişi, dönüş yolunda uğradığı Of ilçesinde vatandaşların ilgi odağı oldu.Kazakistanlı Abdüsattar Zahiroğlu, 12 Mayısta ülkesinden yola çıkarak Umre ziyareti için Suudi Arabistan'a gitti. Umre ziyaretini gerçekleş

Motorla Umre'ye gitti dönüşte de...

Kazakistan'dan motosikletiyle Umre'ye giden kişi, dönüş yolunda uğradığı Of ilçesinde vatandaşların ilgi odağı oldu.

Kazakistanlı Abdüsattar Zahiroğlu, 12 Mayısta ülkesinden yola çıkarak Umre ziyareti için Suudi Arabistan'a gitti. Umre ziyaretini gerçekleştiren ve yine motosikletiyle ülkesine dönen 65 yaşındaki Zahiroğlu, Of ilçesinde mola verdi.

Zahiroğlu, daha önce 4 kez Hacca, 2 kez de Umre'ye gittiğini belirterek, ''Allah herkese bu mübarek toprakları görmeyi nasip etsin'' dedi.

Motosikletle gerçekleştirdiği yolculuğu boyunca hiçbir tehlike ile karşılaşmadığını ifade eden Zahiroğlu, ''Motosiklet yakıtı daha ekonomik olduğu için bu yolu seçtim. Bazen motoru kapatıp pedalla da yola devam edebiliyorum'' diye konuştu.

Zahiroğlu, Türkiye'de kendisini ülkesinde gibi hissettiğini de kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler