Motorcular bir araya geldi!

Kütahya'nın Simav ilçesi, Yamaha Tenere motorsiklet kullanıcılarını misafir etti. Simav'ın doğasıyla meşhur Gölcük Yaylası'nda 85 Yamaha Tenere motorsiklet tutkunu bir araya gelerek göl kenarında kamp kurdu. Bir sosyal paylaşım sitesinde Erdem Önen isimli

Motorcular bir araya geldi!
Kütahya'nın Simav ilçesi, Yamaha Tenere motorsiklet kullanıcılarını misafir etti. Simav'ın doğasıyla meşhur Gölcük Yaylası'nda 85 Yamaha Tenere motorsiklet tutkunu bir araya gelerek göl kenarında kamp kurdu.
 
Bir sosyal paylaşım sitesinde Erdem Önen isimli bir kullanıcı Yamaha Tenere klubü kurarak Türkiye'deki bütün Yamaha Tenere kullanıcılarını bu siteye davet etti. Kısa bir sürede geniş bir kitleye ulaştıklarını belirten Erdem Önen, "Türkiye'nin dört bir yanından motorsikletcilerimiz var. Bu bizim ikinci bir araya gelmemiz. İlk bir araya gelmemiz geçen yıl Uşak'ın Ulubey kanyonunda olmuştu. Simav'a gelmemizin sebebi, Simavlı Yamaha Tenere'cilerin daveti ve çok duyduğumuz meşhur Gölcük yaylasının güzelliğidir." dedi.
 
Yamaha Tenere motorunun hayranı olduklarını ve bu tür etkinlikleri her yıl yapacaklarını belirten Erden Önen, "85 kişilik motor grubundan dünya turuna çıkacak 3 arkadaşımız bulunuyor. Geçen yıl Ulubey kanyonunda ki bir araya gelmemizden sonra da çeşitli ülkelere Yamaha Tenere motorsikletleri ile giden arkadaşlarımız olmuştu. Bu faaliyetlerdeki amacımız, Yamaha Tenere motorsiklet kullanıcılarını bir araya getirerek çeşitli organizasyonlar yapmak. Bizler gittiğimiz yerlerde kamp kurarak yeni dostlar kazanıyor ve motorsiklet hakkında bilgi ediniyoruz. Simav, Gölcük yaylasına gelen 85 kişilik grubumuz içinde ailesi ve çocukları ile gelen Yamaha Tenere motorsiklet tutkunları da bulunmaktadır." şeklinde konuştu.
 
Sosyal Paylaşım sitesinde gelecek yıl ile ilgili bir araya gelme planların ve daha çok motorsiklet kullanıcısına ulaşmak için çeşitli etkinlikler yapılacağı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler