Motor kamyonette çarptı 2 ölü!

  Manisa'nın Alaşehir İlçesi yakınlarında şerit ihlali neticesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonla çarpışan sepetli motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, bu sabah saat 08.00 sıralarında Badınca Köyü yakınında meydana geldi. Edinile

Motor kamyonette çarptı 2 ölü!

 

 Manisa'nın Alaşehir İlçesi yakınlarında şerit ihlali neticesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonla çarpışan sepetli motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, bu sabah saat 08.00 sıralarında Badınca Köyü yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaşehir'den Sarıgöl İlçesi istikametine gitmekte olan Süleyman Akçam'ın kullandığı 45 KA 0752 plakalı sepetli motosiklet, karşı yönden gelen Mustafa Duman idaresindeki 45 TU 680 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Süleyman Akçam (40) ile yanında bulunan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Şerit ihlali yaptığı iddia edilen motosiklette bulunan ve kazada hayatını kaybeden 2 kişinin bağda çalışmak üzere yola çıktıkları öğrenilirken, kamyon sürücüsü Mustafa Duman jandarma tarafından gözaltına alındı. Duman'ın da ilk ifadesinde, motosikletin şerit ihlali yaparak önüne çıktığını söylediği bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam