Morgdan cesedi alıp acil servisi bastılar

 Yaşadığını ileri sürdükleri kişinin cesedine müdahale edilmesini isteyen öfkeli kalabalık, hastane görevlilerine saldırdı. Hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. ÖLDÜ RAPORU VERİLİNCE MORGA KALDIRILDI H

Morgdan cesedi alıp acil servisi bastılar

 

Yaşadığını ileri sürdükleri kişinin cesedine müdahale edilmesini isteyen öfkeli kalabalık, hastane görevlilerine saldırdı. Hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
 
ÖLDÜ RAPORU VERİLİNCE MORGA KALDIRILDI
 
Havutlu mahallesinde meydana gelen kazada, drenaj kanalına uçan kamyonetten 3 kişinin cesedi çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin "öldü" diye rapor verdiği kişilerin cenazeleri ceset torbalarına konularak morga kaldırıldı.
 
NABZI ATIYOR DEYİP ACİL SERVİSİ BASTILAR
 
Ancak onlardan biri olan Selahattin Malgir'in yakınları, iddiaya göre, morgda ceplerindeki eşyaları almak isterken bir anda nabzının attığını fark etti. Ve işte hastane kameralarına da yansıyan bu koşuşturma başladı. Onlarca insan, cenazeyi koydukları demir tabutla birlikte hastanenin Acil Servisi'ni bastı. Görüntüler burada biraz bozulsa da yaşanan arbede anbean kameralara yansıdı.
 
ÖFKELİ KALABALIK HASTANE GÖREVLİLERİNE SALDIRDI
 
Etrafa tekmeler atan öfkeli kalabalık, hastane görevlilerine saldırdı. Yaşananlar o kadar ürkütücüydü ki Acil'de bekleyen diğer vatandaşlar bile hemen uzaklaşmayı tercih etti. Diğer yandan akrabalarının bir bölümü de ellerinden tuttukları doktor ve hemşirelerden Malgir'i kurtarmasını istedi. Tüm müdahalelere rağmen Selahattin Malgir'in hayatını kaybettiğini öğrenince de ikinci kez yıkıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler