MİT'çi cinayetinde flaş gelişme!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’ndeki evinde, ensesinden üç kurşunla vurularak öldürülen emekli Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 63 yaşındaki Tahsin Haluk Akter ile ilgili soruşturma kapsamında aranan iki kadından biri olan D.D.

MİT'çi cinayetinde flaş gelişme!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Beldesi’ndeki evinde, ensesinden üç kurşunla vurularak öldürülen emekli Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu 63 yaşındaki Tahsin Haluk Akter ile ilgili soruşturma kapsamında aranan iki kadından biri olan D.D. (32) İstanbul’da yakalandı.Bodrum’a getirilerek tatbikat yaptırılan D.D., Akter’i “Kambur Ali” olarak tanınan MİT muhbiri M.A.T.’nin (63) öldürdüğünü ileri sürdü.

Kambur Ali tehdit etti

D.D. ifadesinde şöyle dedi: “Birlikte yemek yemiştik. Yemeğin ardından M.A.T., Akter’e, ‘Benim ve yakınlarım hakkında bildiklerini anlatmaya başlamışsın. Çok konuşan bu âlemde susturulur, bilirsin’ dedi. M.A.T., bizi gönderdi. Bir süre sonra iki- üç el silah sesi duyduk, sonra M.A.T. bizi tehdit etti.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler