"Misyonumuz ahlaki değerleri korumak!"

Ülke insanının manevi dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla ülke genelinde faaliyet gösteren Ensar Vakfı’nın Trabzon Şubesi etkinliklerine bütün hızıyla devam ediyor.   UZUNGÖL’DE KAMP YAPTILAR!

"Misyonumuz ahlaki değerleri korumak!"
Ülke insanının manevi dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla ülke genelinde faaliyet gösteren Ensar Vakfı’nın Trabzon Şubesi etkinliklerine bütün hızıyla devam ediyor.
 

omer-topaloglu.jpg

UZUNGÖL’DE KAMP YAPTILAR!
 
Ücretsiz Pratik Arapça kursu veren ve haftalık Hadis-i Şerif sohbetleri düzenleyen Ensar Vakfı; tarih konferansları ve eğitim kamplarıyla da Trabzon’a hizmet veriyor. Vakıf son olarak Uzungöl’de düzenlediği istişare ve eğitim kampıyla şehrimizde Karadeniz Teknik Üniversitesinde farklı bölümlerde okuyan gençlere doğayla iç içe bir ortamda edebi, tarihi ve dini seminerler verdi. Bu kapsamda Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan,”Yakın Tarih”, KYK İl Müdürü Adnan İpekdal “Örnek şahsiyetler”, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr Şenol Saylan,” Mezhep Kavramı” Dr. Kadir Murat Topçu  “Yardım Gönüllüsü Olmak”, Giresun Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Fikret Uslucan ise “Safahat Okumaları” üzerine sunumlar yaptı. Gençler, alanında uzman hocalardan bilgi edinmelerinin yanı sıra yoğun sınav dönemi ardından Trabzon’un doğal ve turistik mekanlarından birinde strest atma imkanı da buldu.
 
BAŞKAN ÖMEROĞLU:”YENİ NESİL ADINDAN SÖZ ETTİRMELİ”
 
Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topalooğlu: “Ensar Vakfı’nın misyonu; dini ve ahlaki değerlere bağlı, entelektüel birikim sahibi, akademik başarısıyla kendisinden söz ettirecek bir nesil yetiştirmektir. Biz de Ensar Vakfı Trabzon Şubesi olarak bu doğrultuda hizmet vermeye çalışıyoruz, organizasyonlarımızı bu amaçlarla gerçekleştiriyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Çalışma alanımız içine giren konularda şehrimiz insanına her türlü katkıyı sunmaya hazırız” şeklinde konuştu.
 
ensar-vakfi-gencler.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam