Misskaite isimli tekne battı

Marmaris Limanı'ndan sabah saatlerinde ayrılan 'Misskatie' isimli 23 metre uzunluğundaki dalgıç teknesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Kumlubük yakınlarında çıkan yangını tekne kaptanı sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Marmaris Sahil G

Misskaite isimli tekne battı

Marmaris Limanı'ndan sabah saatlerinde ayrılan 'Misskatie' isimli 23 metre uzunluğundaki dalgıç teknesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kumlubük yakınlarında çıkan yangını tekne kaptanı sahil güvenlik ekiplerine haber verdi. Marmaris Sahil Güvenlik ekiplerine ait TCSG 82 isimli hücumbot kısa sürede olay yerine geldi ve yangına müdahale etti.
 
Bir taraftan alevleri söndüren sahil güvenlik ekipleri, bir taraftan da 4 mürettebat ve 8 yolcuyu yanan tekneden tahliye etti.
 
Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen tekne yanarak battı. Mürettebat ve yolcular Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler