Mirasa konmak için 4 can aldı!

Abisinin karşı çıkmasına rağmen, Sakarya’daki 14 dönüm fındıklıklarını satan Erol Yıldız, eşi ve 18 ile 12 yaşlarındaki iki kızları, önceki gece Akyazı’daki evlerinde kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.“Bu parayı size yedirmem” dediği öğrenilen, katliam

Mirasa konmak için 4 can aldı!

Abisinin karşı çıkmasına rağmen, Sakarya’daki 14 dönüm fındıklıklarını satan Erol Yıldız, eşi ve 18 ile 12 yaşlarındaki iki kızları, önceki gece Akyazı’daki evlerinde kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

“Bu parayı size yedirmem” dediği öğrenilen, katliamın bir numaralı şüphelisi abi Yakup Yıldız, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Hollanda’ya kaçmaya çalışırken yakalandı.

SAKARYA’nın Akyazı İlçesi’nde kırtasiye sahibi olan, ayrıca Konuralp İlköğretim Okulu’nun da Okul Aile Birliği Başkanlığı’nı yapan 47 yaşındaki Erol Yıldız, eşi 42 yaşındaki Hanife Yıldız, engelli kızı 18 yaşındaki Özlem ve diğer kızı 12 yaşındaki Elif, tabancayla kurşunlanarak öldürüldü. Önceki gece işlendiği tahmin edilen cinayetle, evin alt katı kan gölüne döndü. Ev mahallenin uzak köşesinde olduğu için silah seslerini duyan olmadı. Katil, 4 kişiyi öldürdükten sonra evde yangın çıkarmaya çalıştı ve mutfaktaki tüpgazı açıp uzaklaştı.

Büyük oğul kurtuldu

Yıldız Ailesi’nin, Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenim gören oğlu 21 yaşındaki Metin Yıldız, yılbaşı tatili için dün sabah Antalya’dan Akyazı’ya geldi.

Metin Yıldız eve geldiğinde, kapıyı açan kimse olmayınca arka taraftan balkona geçip pencereden alt kata baktığında, anne babasının hareketsiz yattığını gördü ve polise haber verdi. Eve gelen itfaiye ekibi, duman çıkan üst kata müdahale etti ve tutuşan perdelerdeki alevleri söndürdü, mutfak tüpünü kapattı. Ailesinin 4 ferdinin katledildiğini görünce sinir krizleri geçiren büyük oğul Metin Yıldız’a, gelen 112 Acil Servis ambulansında müdahale edildi.

Köpekleri uludu ama...

Polisle birlikte içeride inceleme yapan sağlık ekibi, salonda cesetleri bulunan Erol ve Hanife Yıldız çiftiyle, odada cesetleri bulunan kızları Özlem ve Elif’in tabancayla vurularak öldürüldüklerini belirledi. Yıldız ailesinin köpeğinin bu sabaha karşı ulumaya başladığını ancak buna bir anlam veremediklerini söyleyen komşuları, katili de görmediklerini söyledi. Öldürülen Erol Yıldız’ın, Hollanda’da yaşayan ağabeyi Yakup Yıldız’la miras anlaşmazlığı olduğu belirlenince şüpheler bu kişinin üzerinde yoğunlaştı. Katliamın yapıldığı evde Yakup Yıldız’ın alacaklı, Erol Yıldız’ın borçlu gözüktüğü, ancak imzalamadığı bir senet bulundu.

‘Parayı size yedirmem’

Polİs, Erol Yıldız’ın Hanyatak Köyü’ndeki 14 dönüm fındıklığı abisi Yakup Yıldız’ın karşı çıkmasına rağmen sattığını, bunun üzerine abi Yıldız’ın “Bu parayı size yedirmeyeceğim” dediğini öğrendi. Yakup Yıldız, saat 12.00 sıralarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Hollanda’ya kaçmaya çalışırken yakalandı. Yıldız’ın, cinayetlerin ardından Kocaeli’nin Derince İlçesi’ndeki evine uğrayıp tabancasını temizledikten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na gittiği ortaya çıktı. Polis, tabancayı incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam