Miras davasında silahlar konuştu

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 50 yaşındaki Ahmet Gebenli miras yüzünden tartıştığı ağabeyleri 52 yaşındaki Halil Gebenli ile 58 yaşındaki Mehmet Gebenli'yi satır ile yaralayıp ardından av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.Olay, ilçeye bağlı Açarmantaş Köyü'nde m

Miras davasında silahlar konuştu

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 50 yaşındaki Ahmet Gebenli miras yüzünden tartıştığı ağabeyleri 52 yaşındaki Halil Gebenli ile 58 yaşındaki Mehmet Gebenli'yi satır ile yaralayıp ardından av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Olay, ilçeye bağlı Açarmantaş Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, köyde çiftçilik yapan Ahmet Gebenli, babalarından kalan tarla ve bahçelerin paylaşılması yüzünden ağabeyi Halil Gebenli ile evlerinin önünde tartıştı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Ahmet Gebenli, eline geçirdiği satırla ağabeyine saldırdı. Halil Gebenli'nin sol kulağı ile sağ bacağını kesen katil zanlısı kardeş, bu sırada çığlıkları duyarak olay yerine gelen diğer ağabeyi Mehmet Gebenli'ye de saldırdı.
 
Ahmet Gebenli, kendine müdahale etmek isteyen Mehmet Gebenli'ye av tüfeğiyle ateş etti, ardından yerde can çekişen küçük ağabeyi Halil'e ateş etti. Mehmet Gebenli, olay yerinde ölürken Halil Gebenli köylülerin ihbarı üzerine gelen ambulansla götürüldüğü Kozan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
 
Jandarma, kaçan katil zanlısı Ahmet Gebenli'yi yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam