Miniklerden annelerine gecikmeli sürpriz

Trabzon Aliye Aşırbaylı Anaokulu Ballı Kirazlar Sınıfı öğrencileri Anneler Günü’nü gecikmeli kutladı. Öğretmen Cemile Kazak’ın organize ettiği sabah kahvaltısında öğrenciler ve anneler bir araya geldi.  Annelerle yakından ilgilenen Kazak, bir aile olarak

Miniklerden annelerine gecikmeli sürpriz

Trabzon Aliye Aşırbaylı Anaokulu Ballı Kirazlar Sınıfı öğrencileri Anneler Günü’nü gecikmeli kutladı. Öğretmen Cemile Kazak’ın organize ettiği sabah kahvaltısında öğrenciler ve anneler bir araya geldi. 

Annelerle yakından ilgilenen Kazak, bir aile olarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Annelerimizle çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz. Çok duyarlı velilerim var. Burada hem çocuklarımızın gelişimini paylaştık hem de velilerimiz birbirleri ile hasret gidermiş oldular” dedi. 
 
cocuklar-2.jpg
 
Bir ara çocuklar öğretmenleriyle birlikte ortadan kayboldu. Annelerin meraklı bekleyişi üzerine bir süre sonra çocuklar ellerindeki hediye paketleri ve çizmiş oldukları resimleriyle birlikte geldiler. “Anneler Günün kutlu olsun anneciğim” sözleriyle annelerine sarılan minikleri anneleri de öperek karşıladı. 
 
Öğretmen Cemile Kazak tarafından hazırlanan ve her öğrencinin kendine ait fotoğraflarının bulunduğu anne mesajlı minik kataloglar annelere hediye edildi. Anneler bu sürpriz karşısında oldukça duygulanırken öğretmenlerine de teşekkür etmeyi unutmadılar. Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.
 
cocuklar-1.jpg
 
cocuklar-4.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler