Minik Merve kansere yenik düştü

Lösemi hastası olan Merve Kavraz, son olarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyordu. İlçeye bağlı Recepli Köyü Muhtarı olan baba Ercan Kavraz, kızını yeniden hayata bağlamak için Trabzon, Samsun ve Giresun'da tedavisini sürdürdü.

Minik Merve kansere yenik düştü

Lösemi hastası olan Merve Kavraz, son olarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyordu. İlçeye bağlı Recepli Köyü Muhtarı olan baba Ercan Kavraz, kızını yeniden hayata bağlamak için Trabzon, Samsun ve Giresun'da tedavisini sürdürdü. Kan Kanseri olan küçük Merve 15 yaşındaki ağabeyi Emre Kavraz’dan ilik nakli yapıldı. Küçük Merve tedavi gördüğü Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Merve’nin 12 yaşında hayatını kaybetmesi başta anne Remziye ile baba Ercan Kavraz olmak üzere diğer yakınlarını ve akrabalarını yasa boğdu.

Minik Merve'nin cenazesi dün hastaneden alınarak, cenaze aracı ile Recepli Köyündeki evine getirildi. Minik Merve'nin cenazesi getirildiğinde baba Ercan ile anne Remziye Kavraz ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kavraz ailesinin iki çocuğundan birisi olan minik Merve, öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Recepli Köyü aile mezarlığında toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler