Minibüs şoförü öğrenciyi dövdü iddiası

 Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOPÜ) sanat tarihi bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Uğur Demirel, öğle saatlerinde okula gitmek için durakta 34 yaşındaki Süleyman D.'nin kullandığı minibüse binmek istedi. Minibüse binerken otomatik kapının kapanması ne

Minibüs şoförü öğrenciyi dövdü iddiası

 

Tokat'ta Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOPÜ) sanat tarihi bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Uğur Demirel, öğle saatlerinde okula gitmek için durakta 34 yaşındaki Süleyman D.'nin kullandığı minibüse binmek istedi. Minibüse binerken otomatik kapının kapanması nedeniyle Demirel'in ayağı kapıya sıkıştı. Kısa bir süre ayağı sıkışık şekilde ilerleyen Demirel minibüs şoförünün durumu fark etmesi sonrası ayağını kurtardıktan sonra şoförle tartışarak indi. Başka bir minibüs ile üniversite kampusuna giden Demirel, burada minibüs şoförü Süleyman D. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada beyzbol sopasıyla kafasına darbe aldığı iddia edilen Uğur Demirel, ambulansla GOPÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafasına 3 dikiş atılan ve minibüs şoföründen şikayetçi olduğunu söyleyen Demirel, "Ben minibüse binerken ayağım sıkıştı. O şekilde ilerlerken içeridekiler bağırınca minibüs durdu. Tartıştık. Sonra kampusda şoförle karşı karşıya geldik. Kendisine 'Niye böyle yapıyorsun?' diye sordum. Orada bir tartışma çıktı. Sonra ayrıldık giderken, aracından inerek beyzbol sopasıyla kafama vurdu' dedi.
 
Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan minibüs şoförü Süleyman D. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam