Milyonluk alacak avukatı katil yaptı

 Edinilen bilgiye göre Kadıköy Hızırbey Caddesi No: 168’de bulunan Zeyrek Otomotiv’de 15 Haziran 2012 tarihinde saat 18.00’da meydana gelen olayda, Zeyrek Otomotiv’in sahibi Sami Zeyrek ile oğlu Selami Zeyrek silahlı saldırıya uğradı.  BABA OLAY YERİNDE Ö

Milyonluk alacak avukatı katil yaptı

 

Edinilen bilgiye göre Kadıköy Hızırbey Caddesi No: 168’de bulunan Zeyrek Otomotiv’de 15 Haziran 2012 tarihinde saat 18.00’da meydana gelen olayda, Zeyrek Otomotiv’in sahibi Sami Zeyrek ile oğlu Selami Zeyrek silahlı saldırıya uğradı. 

 

BABA OLAY YERİNDE ÖLDÜ, OĞLU AĞIR YARALI

 

Göğsüne iki kurşun isabet eden Sami zeyrek olay yerinde yaşamını yitirirken yine göğsüne bir kurşun isabet eden oğlu Selami Zeyrek ağır yaralandı. Selami Zeyrek, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

 

POLİS, SALDIRGANIN KİMLİĞİNİ TESPİT ETTİ

 

Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, işyerinin güvenlik kamera kayıtları ile görgü tanıklarının ifadelerinden saldırganın aynı zamanda avukat olan Zengin Otomotiv’in ortaklarından Malik Zengin olduğunu belirledi.

 

AVUKAT KAYIP

 

Araştırmalarını bu yönde genişleten polis, olayın da 3 milyon liralık alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirledi. Saldırının bir numaralı şüphelisi Malik Zengin’i yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam