Milyar dolarlık tarayıcıları atlattı!

Jonathan Corbett isimli mühendis, gömleğinin içine diktiği küçük bir cebe yerleştirdiği küçük metal bir kutuyla, vücut tarayıcılara yakalanmadan Fort Lauderdale-Hollywood ve Cleveland-Hopkins Havaalanı’nda uçağa binmeyi başardı.Daha büyük bir ceple bir at

Milyar dolarlık tarayıcıları atlattı!

Jonathan Corbett isimli mühendis, gömleğinin içine diktiği küçük bir cebe yerleştirdiği küçük metal bir kutuyla, vücut tarayıcılara yakalanmadan Fort Lauderdale-Hollywood ve Cleveland-Hopkins Havaalanı’nda uçağa binmeyi başardı.

Daha büyük bir ceple bir ateşli silahı içeri sokmanın bile mümkün olabileceğini belirten Corbett, yaşadıklarını bir video ile bütün dünyaya duyurdu.

Corbett, videoda metallerin kişinin tenine değmemesi halinde, giysilerle birlikte siyah alanda kaldığını ve tarayıcıda görünmediğini söyledi.

Genç mühendis, havaalanlarında hala eski sistemler kullanılıyor olsa, metal kutunun alarmı çaldıracağını ve böylece yakalanacağını savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam