Milli Piyangocuya meydan dayağı

Samsun'da kendisini dolandırdığını iddia ettiği kadını mahkemeye veren piyango bileti satıcısı, davayı geri alması için tehdit edilip, şehrin ortasında meydan dayağı yedi. Saldırı anı bir bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.  Ol

Milli Piyangocuya meydan dayağı

Samsun'da kendisini dolandırdığını iddia ettiği kadını mahkemeye veren piyango bileti satıcısı, davayı geri alması için tehdit edilip, şehrin ortasında meydan dayağı yedi. Saldırı anı bir bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

 
Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Mecidiye Çarşısı girişinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, kurduğu tezgahta piyango bileti satan İlyas Memiş (49), tanıdığı esnaf olan G.S. (30) adlı kadına 18 bin 376 TL borç para verdi. Kadın, parayı geri ödemeyip tehdit edince İlyas Memiş savcılığa şikayette bulundu. G.S. hakkında Samsun 6. Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İlyas Memiş, G.S.'nin yanında bulunan kişiler tarafından davayı geri alması için tehdit edildi.
 
Memiş'i piyango bileti sattığıSamsun'un en işlek caddesindeki Mecidiye Çarşısı girişinde de tehdit eden saldırganlar, Memiş'i döverek hastanelik ettiler. Saldırı anı ise, bir bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İlyas Memiş, olayın ardından polise şikayette bulundu. Güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganlar tespit edildi ve olayı azmettirdiği ileri sürülen G.S. ile saldırganlar hakkında Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. 
 
İlyas Memiş, adalete güvendiğini belirterek, "Komşu esnafımız olan G.S., zaman zaman benden borç para alırdı. Bu paraları daha sonra geri verirdi. Çok zor durumda kaldığını ileri sürerek benden 18 bin 376 TL borç aldı. Annesinin kredi çekip geri ödeyeceğini söyledi. Ancak, bu parayı bir daha geri ödemedi. Parayı isteyince de tehdit etti. Daha sonra da şikayetçi olunca şikayeti geri alıp paradan vazgeçmem için tehdit edilip işyerinin önünde saldırıya uğradım. Şikayetçiyim ve cezalandırılmalarını
istiyorum. Bu ülkede adalet var ve biz de adalete güveniyoruz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler