Milli kaleci Fevzi Tuncay’ın anne acısı

Muğla'da uçuruma yuvarlanarak alev alan otomobildeki yanmış kadın cesedinin, Beşiktaş’ın eski milli kalecisi Fevzi Tuncay’ın annesi 61 yaşındaki Gülşen Tuncay’a ait olup, olmadığının tespiti için DNA testi yapılacağı bildirildi. Acı haberi İstanbul’da ala

Milli kaleci Fevzi Tuncay’ın anne acısı
Muğla'da uçuruma yuvarlanarak alev alan otomobildeki yanmış kadın cesedinin, Beşiktaş’ın eski milli kalecisi Fevzi Tuncay’ın annesi 61 yaşındaki Gülşen Tuncay’a ait olup, olmadığının tespiti için DNA testi yapılacağı bildirildi. Acı haberi İstanbul’da alarak gelen ve DNA testi için kan örneği veren Fevzi Tuncay, "Ölen kişinin annem olduğundan eminiz. Ancak, yine de prosedürün tamamlanması için DNA testi yapılacak" dedi.
 
Dün saat 15.30 sıralarında 03 VY 013 plakalı otomobil, Yılanlı Mevkisi’nde, 50 metrelik uçuruma yuvarlanıp, alev aldı. Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri, alev topuna dönen otomobili ormanlık alan sıçramadan söndürdü. Demir yığınına dönen otomobilde yapılan incelemede, yanmış bir kadın cesedine rastlandı. Yandığı için tanınmayacak haldeki kadının cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), ekipleri tarafından araçtan çıkartılıp, Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, otomobilin Beşiktaş ve Milli Takım’ın eski kalecilerinden Fevzi Tuncay’ın annesi Gülşen Tuncay adına kayıtlı olduğunu belirledi. Görgü tanıklarının verdiği eşkal ve komşularının da Yılanlı Mevkisi’ne giderken gördüklerini söylemesi üzerine yanan otomobilde ölen kişinin Gülşen Tuncay olduğu ağırlık kazandı. 
 
2-182.jpg
Acı haberi İstanbul’da alan eski milli kaleci Fevzi Tuncay, dün gece Muğla’ya geldi. Bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na giden Tuncay, ölen kişinin kesin olarak annesi olup, olmadığının tespiti için DNA testi yapılmak üzere kan verdi. Test sonuçlarının 3-4 gün içinde açıklanması beklenirken, cenazenin yarın öğlende merkez ilçe Menteşe’deki Kurşunlu Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Ölen kişinin annesi olduğundan emin olduklarını belirten Fevzi Tuncay, "Yine de prosedürün tamamlanması için DNA testi yapılacak. Annemin, Menteşe’ye 45 kilometre uzaklıktaki Dokuzçam Mahallesi’nde bir aileye düğün hediyesi verdiğini öğrendik. Buradan dönerken kaza olmuş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam