Milli Judocular Dünya Şampiyonasına Gitti

Kağıtsporlu milli judocu Bekir Özlü'nün de aralarında yer aldığı judo milli takımımız Dünya şampiyonasının yapılacağı Kazakistan'a gitti. Kazakistan'ın Başkenti Astana'da 24-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dünya Judo Şampiyonası'nda yarışacak Milli T

Milli Judocular Dünya Şampiyonasına Gitti

Kağıtsporlu milli judocu Bekir Özlü'nün de aralarında yer aldığı judo milli takımımız Dünya şampiyonasının yapılacağı Kazakistan'a gitti.

Kazakistan'ın Başkenti Astana'da 24-27 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dünya Judo Şampiyonası'nda yarışacak Milli Takımımız İstanbul'dan Kazaksitan'a hareket etti. İlk kafilede; Judo Federasyonu Teknik Asbaşkanı Fikret Yıldız, Milli takımlar ve Büyükşehir Kağıtspor Teknik Direktörü Hüseyin Özkan, ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judocu Bekir Özlü'de yer alıyor. A Milli Takım Antrenörü Hüseyin Özkan, Fizik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "4 sporcu ile Dünya şampiyonasına katılacağız. Erkek milli takımımız Dünya şampiyonasında madalya almayalı uzun bir zaman oldu. Madalya alabilirsek çok güzel olur" diye konuştu.

Milli Judocular Dünya Şampiyonasına Gitti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam