Milletvekili trafik kazası geçirdi!

Adana'daki Nevruz kutlamalarına katılan Binici, akşam saatlerinde danışmanı Mahmut Binici'nin kullandığı 63 HT 386 plakalı otomobil ile Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıktı. Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 30'uncu kilometresinde aşırı hız ve dikkatsizlik s

Milletvekili trafik kazası geçirdi!

Adana'daki Nevruz kutlamalarına katılan Binici, akşam saatlerinde danışmanı Mahmut Binici'nin kullandığı 63 HT 386 plakalı otomobil ile Şanlıurfa'ya dönmek üzere yola çıktı. Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 30'uncu kilometresinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerlere çarptı. Kazada, Binici ve danışmanı yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Burada tomografileri çekilen yaralılardan Mahmut Binici ayakta tedavi edilirken, beyninde çarpmaya bağlı olarak travma oluştuğu anlaşılan Milletvekili İbrahim Binici ise ameliyata alındı. BDP Milletvekili İbrahim Binici'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

 

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda trafik kazası geçiren BDP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, kaldırıldığı Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde ameliyatın ardından cerrahi yoğun bakım ünitesine alındı. Hastane Başhekimi Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Binici'nin hastaneye geldiğinde hayati tehlikesinin olduğunu kaydederek, "Vücudunun diğer yerlerinde beyin dışında problem olmadığı, ancak travmaya bağlı olarak beynin sağ parietal bölgesinde subdural hematom bulunduğundan dolayı acilen ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat gerçekleştirilerek hastanemizin cerrahi yoğun bakım ünitesine takip ve tedavi amacıyla alındı. Genel durumu iyiye doğru gidiyor" dedi.

 

İbrahim Binici'nin genel sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Hasan Bakır, ise "İbrahim Binici, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre bekleyip uyandıracağız. İbrahim Binici'nin genel sağlık durumu bir başka

 hastaneye transferi için uygun değil ve tedavisi Sani Konukoğlu Hastanesinde sürdürülecek. Milletvekilinin sol bacağında da hareket kısıtlılığı var. Beyninde bir kanama olmaması halinde sağlık durumunda düzelme bekliyoruz" diye konuştu.

 

Öte yandan, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da kazanın ardından hastaneye giderek, başhekim Dr. Yusuf Ziya Yıldırım'dan bilgi aldı, ameliyat sonrası Binici'yi ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam