Mide bulandıran tecavüz haberi!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 29 kişiden 11'i adliyeye sevk edilirken, 11 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.Polis

Mide bulandıran tecavüz haberi!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri öne sürülen 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 29 kişiden 11'i adliyeye sevk edilirken, 11 kişiden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri, Gölcük’teki bazı gece kulüplerinde ve gazinolarda oryantallik yaptığı iddia edilen ve çevresinde “Mastika Aysel” lakabıyla tanınan 15 yaşındaki bir kız çocuğunun çok sayıda kişi tarafından tecavüze uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği öne sürülen ve aralarında bir Astsubay ve lise öğrencilerinin de bulunduğu 29 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 29 kişiden 8’i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 11 kişi akşam saatlerinde Gölcük Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 11 kişiden 4’ü savcılıkça serbest bırakılırken yaklaşık 5 saat süren işlemlerinin ardından 7 kişi saat 01.00 sularında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adliyeye sevk edilen şahısların yakınları ise mahkeme sonuçlanana kadar Gölcük Adliyesi önünde bekledi. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler