MHP'li kıran'dan bahçeli'ye set eleştiri

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Kıran, parti lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamaları sert dille eleştirdi. Kıran yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:   "Şimdi diyorsun ki, bunların bir tanesi cemaatin adamı, bunu göreceksiniz.

MHP'li kıran'dan bahçeli'ye set eleştiri
MHP Trabzon Milletvekili aday adayı olan Hüseyin Kıran, parti lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamaları sert dille eleştirdi. Kıran yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
"Şimdi diyorsun ki, bunların bir tanesi cemaatin adamı, bunu göreceksiniz... Diğer bir tanesi partimizin üyesi değil, aday bile olamaz... Dava halen Yargıtay 'da. Bir diğerine de partiyi CHP'lileştirecek diyorsun, Bir de etrafındaki zatlar parti içi meseleleri dışarıda konuşmayalım diyorlar... Ya sen bugün ne yaptın? Hani Ümit Özdağ CIA ajanı idi? Bunu da sen söylemiştin, niye o zaman Genel Başkan yardımcısı yaptın.
 
KORAY AYDIN HAİN Mİ?
 
Bunlar gibi bir çok sözü Koray Aydın için de demiştin. Bugün yine hain öyle mi? Eyvallah diyelim ki öyle... Bu insanları milletvekili, meclis başkan vekili kim yapmıştı... Partide adayları neye göre belirliyorsun?
 
PARTİ BABANIZIN MALI MI?
 
Parti babanızın malı mı? Kongre Salonuna gelecek olan ülkücüleri siz ve etrafınızdakiler tehdit ediyorsunuz?
 
Bence Fırat Çakıroğlu'nun ve Cengiz Akyıldızın katilleri gezerken kendi camianızı, çoluk çocuğundan, işinden gücünden,maddi manevi ,
 
Her şeyden vaz geçen bu dava neferlerini tehdit etmeniz hiç yakışık almaz...
 
Zaten onlarda Korkmaz, Bu bile başlı başına bir trajedi, koltuk için camiayı birbirine kırdırmaya kalkmak çok vahim bir durum...
 
VATAN HAİNİ Mİ OLACAKLAR?
 
21 Mart 'ta size oy veren delegeler oy verdikleri zaman çok iyi idi... Peki şimdi Kurultay için imza verirseler onlarda, vatan hainimi olacaklar yoksa? 13 yıllık muhalefet karnenizde iktidar partisi hiç kaybetmedi! Peki siz buradan kendinize bir pay çıkarmayacak mısınız?
 
YÜZDE 90'I DEĞİŞİM İSTİYOR
 
MHP 'ye oy verenlerin %90 değişim isterken , orada kalmak için direnişizin manası ne ? Millete rağmen siyaset olur mu? Kurultay yapın delege kararını versin, korkunuz kendinizden mi?
 
Delegeden mi? Ya da demokrasiden mi? Yoksa bu dağdan bir kuş misali kalksanız parti mi biter? Ya da dağa ne olur? Hakikaten o kadar zavallı mı görüyorsunuz bu camiayı? Yoksa kendinizi Ülkücü camiadan da daha büyük mü görüyorsunuz? Onlarca imparatorluk kurmuş Türk Milleti Bir Genel Başkan daha çıkaramayacak mı? Soyumuz mu kuruyacak? Rahmetli Başbuğ'un yerini siz bile doldurmuşsanız, emin olun Sizin yerinizi dolduracak çok yiğitler var bu camiada. Rahat olun hem de çok var..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam