MHP Trabzon'dan şehitlik ziyareti!

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığı Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünde Sülüklü Mezarlığı'nda şehitliği ziyaret etti. MHP Trabzon İl Başkan Vekili Yusuf Bahadır, MHP Trabzon il Genel Sekreteri Figen Bozkurt,

MHP Trabzon'dan şehitlik ziyareti!
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığı Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünde Sülüklü Mezarlığı'nda şehitliği ziyaret etti.
 
MHP Trabzon İl Başkan Vekili Yusuf Bahadır, MHP Trabzon il Genel Sekreteri Figen Bozkurt, MHP Trabzon Şehitler ve Ailelerinden Sorumlu İl Başkan yardımcısı A. İhsan Durum,Ortahisar Şehitler Ailelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Karabacak ile ve ilçe yöneticilerinin de  hazır bulunduğu ziyarette önce şehitlik ziyaret edildi, sonra Ülkücü Şehitler Kürşad Karanis, Ümit Beyazçavdar ve Hamit Şahin'in kabri başında dualar okundu.
 
Ziyaret sonrası açıklama yapan Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Karabacak "Bizler bu vatana can verdik. Şehitlerimizin kanıyla sulanmış vatan toprağının baki bekçileri olarak hiç bir fedakarlıktan  kaçınmayarak asli görevimiz olan Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için, dünümüzü unutmadan kararlı bir şekilde yürümekteyiz.
 
Bugün burada bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını ve ülkücü hareketin bayraklaşan, hepsi birer ülkü devi olan şehitlerini rahmetle ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad, mekanları cennet olsun.
 
Onlar cumhuriyeti ve bayrağı yere düşürmemek için serden geçtiler.
Unutulmamalıdır ki bizler var olduğumuz müddetçe bayrak yere düşmeyecek, cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam