Mezitlili minikler sergi açtı

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin açtığı resim kursuna katılan çocuklar, ‘Küçük Eller Büyük Hayaller’ sloganıyla ilk resim sergilerini açtılar. Mezitli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gönüllü resim eğitmeni Ayla Asilkan’ı

Mezitlili minikler sergi açtı
Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi’nin açtığı resim kursuna katılan çocuklar, ‘Küçük Eller Büyük Hayaller’ sloganıyla ilk resim sergilerini açtılar.
Mezitli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gönüllü resim eğitmeni Ayla Asilkan’ın kursiyerleri çocukların resim sergisi, Mezitli Belediyesi’ne ait sosyal tesislerde açıldı. Sergiye Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, öğrenciler ve aileleri katıldı. Açılışta sergiyle ilgili bilgi veren eğitmen Asilkan, "Mayıs ayında başladığımız resim kursunun sonuna geldik. Sabah ve öğlen 4 saat boyunca minik öğrencilerimizle çalıştık ve öğrencilerimizin ilk sergisini açtık. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan ve eşi Sembol Hanım’a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Başkan Tarhan da "Mezitli Belediyesi’nde göreve geldiğimiz günden bu yana kültüre ve sanata verdiğimiz değeri burada bir kez daha vatandaşlarımıza ulaştırmış oluyoruz. Bizi ayrıca sevindiren işitme engelli 16 öğrencimizin de bu kursa katılmış olmaları. Bizler öğrencilerimizin düşlerini geliştirmek için bu hizmetlerimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bu hizmetlerimiz azalmayacak, artacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Küçük eller büyük hayallerine eminim kavuşacaklar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam