Metro davasında 11 kişi serbest

 İstanbul'da bir suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişi serbest bırakıldı. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılık tarafından sorgulanan 11 kişiden Talip Öztürk'ün de arala

Metro davasında 11 kişi serbest

 

İstanbul'da bir suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 11 kişi serbest bırakıldı.

 

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılık tarafından sorgulanan 11 kişiden Talip Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 5'i tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilirken, 6 kişi serbest kaldı.

 

Mahkemede hakim karşısına çıkan 5 kişi de serbest bırakıldı.

 

46 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, Emlak İstimlak Müdürü Ali Rıza Tekin, Galip Öztürk'ün sahibi olduğu şirketlerin bazı yöneticileri ve Öztürk'ün kardeşi Talip Öztürk ile bazı kamu çalışanlarının da aralarında bulunduğu 46 kişiyi gözaltına almıştı.

 

Soruşturma çerçevesinde daha önce gözaltına alınan 9 kişiden iş adamı Galip Öztürk ile bir şüpheli tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler