Metrelerce sürüklendi

D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde meydana gelen kazada seyir halindeki otomobile çarpan genç sürücü önce bariyerleri aştı ardından metrelerce sürüklenip yol kenarındaki başka bir aracın üzerine uçtu.Feci kazada otomobil sürücüsü genç kazayı yaralı olarak a

Metrelerce sürüklendi

D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde meydana gelen kazada seyir halindeki otomobile çarpan genç sürücü önce bariyerleri aştı ardından metrelerce sürüklenip yol kenarındaki başka bir aracın üzerine uçtu.

Feci kazada otomobil sürücüsü genç kazayı yaralı olarak atlattı
 
Kaza saat 04.30 sıralarında Maltepe D-100 Karayolu Küçükyalı mevkiinde meydana geldi.
 
İddialara göre Ankara istikametine süratli bir şekilde seyreden 34 US 1051 plakalı otomobil sürücüsü Ekrem Gök, aynı istikamete giden Gülçin Şimşek'in kullandığı 34 HE 0418 plakalı otomobile arkadan çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil önce bariyerleri aştı ardından metrelerce sürüklenip yan yolda park halinde olan 34 TD 1257 panelvan aracın üzerine uçtu. Daha sonra ters dönen otomobilin sürücüsü Ekrem Gök hurdaya dönen araçtan yaralı olarak dışarı çıktı. Ekrem Gök'ün çarptığı otomobilde bulunanlar büyük panik yaşarken, otomobil sürücüsü Gülçin Şimşek yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Aynı araçta bulunan baba Yüksel Şimşek "Seyir halindeyken arkadan çarptı" diye konuştu.
 
Otomobili kullanan Gülçin Şimşek'te "Nasıl olduğunu anlamadık bize çarpınca anneme bir şey oldu sandım, onun için üzüldüm" dedi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine kısa süre sonra olay yerine sağlık ekipleri geldi. Hurdaya dönen otomobilden sağ çıkan Ekrem Gök ambulansa alınarak Fatih Sultan Mehmet Hastanesine kaldırıldı. D-100 Karayolu'ndaki fren izleri dikkat çekerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam