Meteoroloji'den yaz sıcağı müjdesi

Hava sıcaklığı yurdun güney ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece azalacak Hava sıcaklığı yurdun güney ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece azalacak. Devlet Meteoroloji İşler

Meteoroloji'den yaz sıcağı müjdesi

Hava sıcaklığı yurdun güney ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece azalacak Hava sıcaklığı yurdun güney ve iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, doğu bölgelerimizde 2 ila 4 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri (Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır) ile gece saatlerinden sonra Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgar genellikle kuzeyli, öğle saatlerine kadar ülkemizin batı kesimlerinde güney ve güneybatılı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İstanbul: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. (28)

Ankara: Az bulutlu ve açık. (31)

İzmir: Az bulutlu ve açık. (33)

Antalya: Az bulutlu ve açık. (32)

Samsun: Az bulutlu ve açık. (27)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (23)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık. (35)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra Sakarya çevreleri sağanak yağışlı gececek.

EGE Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı ve çok bulutlu gece saatlerinden sonra Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam