Meteoroloji'den korkutan uyarı!

Meteoroloji bu akşam özellikle İstanbul'da çok şiddetli yağış uyarısında bulundu. Saat 16.00 itibarıyla aniden başlayan yağış İstanbul'u felç etti.Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz ise kötü haberi attığı tweetle verdi. "Acil işiniz y

Meteoroloji'den korkutan uyarı!

Meteoroloji bu akşam özellikle İstanbul'da çok şiddetli yağış uyarısında bulundu. Saat 16.00 itibarıyla aniden başlayan yağış İstanbul'u felç etti.

Büyükşehir Belediyesi trafik operatörü Murat Kazanasmaz ise kötü haberi attığı tweetle verdi. "Acil işiniz yoksa trafiğe çıkmayın, son 2 ayın en yoğun akşam trafiği yaşanıyor."

Yağışların çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış, bazı bölgelerde doluya çevirdi. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, "sağanak şeklinde aralıklı yağmur"un hafta sonu da devam edeceği uyarısında bulundu.

Hazırlıksız yakalanan İstanbullular, metro, metrobüs ve otobüs durakları ile binaların saçak altlarına sığındı. Yollarda ve bazı alt geçitlerde su birikintileri oluştu.

Bağcılar'da birkaç sokakta, rögar taşması sonucu bazı apartmanların zemin katlarının yağıştan etkilendiği öğrenildi.

MİSKET BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞIDI

Anadolu Yakası’nda misket büyüklüğünde dolu yağarken, şiddetli yağış etkili oldu. Zaman zaman şiddetini artıran yağışlar araç sürücülerinin görüş mesafesini azalttı. Yağmur nedeniyle sürücüler D-100 karayolunda güçlükle ilerledi.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ VAR

Meteorolojinin son tahminlerine göre İstanbul'da yağışlar Çarşamba gününe kadar devam edecek. Cumartesi ve Pazar günü sağanak yağış, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ise gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam