Meteorolojiden açıklama!

Hava sıcaklığı hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun doğusu dışında Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerinin 4 ila 10 derece ü

Meteorolojiden açıklama!

Hava sıcaklığı hafta boyunca mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun doğusu dışında Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artarak mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde bu hafta görülecek en yüksek hava sıcaklıklarının; İstanbul ve Afyonkarahisar'da 14, Ankara'da 17, İzmir'de 18, Bursa ve Antalya'da 19, Sakarya, Adana, Trabzon ve Samsun'da 20, Konya'da 16, Diyarbakır'da 14, Elazığ'da 12 derece civarında seyredeceği bekleniyor.

Halen kuzey bölgelerde görülen yağışların Salı günü kuzeydoğu kesimlerde etkili olduktan sonra yurdu terk edeceği tahmin ediliyor ve Çarşamba günü yurt genelinde yağış beklenmiyor. Perşembe günü ise Türkiye'nin yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına gireceği; Perşembe günü batı bölgelerin, Cuma ve Cumartesi günleri de iç ve batı kesimlerin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam