Meteoroloji'den 12 ilimize kuvvetli yağış uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre: Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Muğla, Eskişehir, Çankırı, Erzurum, Ağrı, Van, Kars ve Iğdır ile Ankara'nın kuzey ve Burdur'un güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçece

Meteoroloji'den 12 ilimize kuvvetli yağış uyarısı
Yapılan son değerlendirmelere göre: Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Muğla, Eskişehir, Çankırı, Erzurum, Ağrı, Van, Kars ve Iğdır ile Ankara'nın kuzey ve Burdur'un güney kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı ve iç kesimlerde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.
 
HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.
 
RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; batı ve iç kesimlerde kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; batı ve iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (soba ve baca gazı zehirlenmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
BÖLGELERİMİZDE HAVA
 
MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Trakya ile Balıkesir, Bilecik ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 Km/sa) esmesi bekleniyor.
 
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege ile Muğla çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
AKDENİZ: Az bulutlu, batı kesimlerinin parçalı bulutlu, Burdur'un güney kesimlerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
İÇ ANADOLU: Parçalı, batı kesimleri yer yer çok bulutlu, Eskişehir ve Çankırı ile Ankara'nın kuzey çevrelerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ile Kastamonu çevrelerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı, doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ağrı, Van, Kars ve Iğdır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler