Meteoroloji yine uyardı! DİKKAT!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, sıcaklıkların Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde 2 ile 4 derece arasında düşüş göstereceğini söyledi. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'den (BTUM) yapılan açıklamada, "Yaptığımız son değ

Meteoroloji yine uyardı! DİKKAT!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, sıcaklıkların Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde 2 ile 4 derece arasında düşüş göstereceğini söyledi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'den (BTUM) yapılan açıklamada, "Yaptığımız son değerlendirmelere göre bölgemiz, uzun süredir etkisi altında bulunduğu Basra alçak basınç merkezinin yerine Orta Avrupa'dan gelen yeni bir sistemin etkisinde kalacaktır. Sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek olup, sıcaklıkların 19 Ağustos 2015 Çarşamba gününden itibaren bölge genelinde 2 ila 4 derece arasında düşüşler göstereceği, mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin edilmektedir. Yağışlar yeni sistemin etkisiyle beraber daha fazla kendini gösterecek olup, genellikle sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde öğle saatlerinden sonra lokal şartlara bağlı olarak ısınmayla beraber görüleceği tahmin edilmektedir. Buna göre 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ın batı kesimleri ile Ordu çevrelerinde, 16 Ağustos 2015 Pazar günü Samsun hariç tüm bölgede yağış beklenirken 17 Ağustos 2015 Pazartesi günü yağış beklenmemektedir. Haftanın diğer günlerinde ise özellikle kıyı şeridinde yağış beklentisi bulunmaktadır. Kuvvetli rüzgar ve fırtına beklentisi bulunmazken, genellikle kuzeyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği beklenmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam